Novakid, școala online de limba engleză nr.1 în Europa


O nouă provocare se apropie pentru copiii din România odată cu începerea noului an școlar. Pentru a-i ajuta să-și dezvolte abilitățile lingvistice și să se distreze în același timp, DecorPentruCopii.ro recomandă cursurile de engleză online pentru copii oferite de Novakid.ro. Cu o experiență vastă în domeniul educației, Novakid este un lider european premiat și recunoscut, iar în 2021 a început să ofere serviciile sale și în România. Conform un stiu de piața realizat de consultanța J'Son & Partners „Piața educației online în Rusia și în lume. Tendințe și școli online de predare a limbii engleze (ESL) pentru copii din Europa, 2021”, Novakid a fost desemnată drept școală online de limba engleză nr.1 pentru copii cu vârste între 4 și 14 ani din Europa. 


Avantajele cursurilor de engleză online oferite de Novakid.ro sunt următoarele:
1. Flexibilitate și accesibilitate:
Cursurile de engleză online oferite de Novakid.ro permit copiilor să învețe de acasa, având doar nevoie de o conexiune la internet și un dispozitiv compatibil. Toate lecțiile au loc pe site-ul www.Novakid.ro, nu trebuie să fie instalate programe suplimentare, sau achiziționate manuale și caiete.
2. Curriculum personalizat: Novakid oferă un curriculum personalizat pentru fiecare elev în parte, adaptat nevoilor și nivelului său de cunoștințe. Astfel, copiii pot învăța în ritmul lor propriu și pot avansa în funcție de progresul lor individual. Această abordare asigură că fiecare copil primește atenția și suportul necesare pentru a-și dezvolta abilitățile lingvistice în mod eficient. Programul Novakid este structurat conform nivelurile de engleză A1 și A2 ale standardului european CEFR (Cadrul European Comun de Referință), care corespund testelor Cambridge English YLE Începători, Mediu și Avansați. Puteți află mai multe detalii, citiți aici.
3. Educație distractivă și interactivă: Novakid promovează o metodă de învățare distractivă și interactivă, prin intermediul căreia copiii pot învăța prin jocuri, cântece și activități interactive. Această abordare captivantă face învățarea limbii engleze o experiență plăcută și încurajează implicarea activă a copiilor în procesul de învățare.4. Predare de către vorbitori nativi: Cursurile de engleză online oferite de Novakid sunt predate exclusiv de către profesori acreditate și vorbitori nativi de limbă engleză. Aceasta oferă copiilor oportunitatea de a fi expuși la un limbaj autentic și de a învăța pronunția corectă încă de la început. Profesorii specializați în predarea limbii engleze ca limbă străină și cu experiență în lucrul cu copiii asigură o predare de calitate și adaptată nevoilor individuale ale fiecărui elev.
5. Lecție de probă gratuită: Novakid oferă o lecție de probă gratuită, astfel încât copiii și părinții să poată testa serviciile și să se familiarizeze cu platforma de învățare. Aceasta oferă o oportunitate excelentă de a evalua calitatea predării și de a lua o decizie informată în ceea ce privește continuarea cursurilor.


De ce procesul de învățare la Novakid este atât de eficient?

Novakid oferă meditații la limba engleză online cu un vorbitor nativ al acestei limbi pentru ca nivelul de engleză a copilului tău să crească! Cursurile interactive de limbă engleză pentru copii sunt comprimate în 25 de minute, astfel încât aceștia să nu își piardă concentrarea și să învețe cât mai multe lucruri din materialul prezentat. Metodele de predare a limbii engleze pentru copii sunt interactive, lecția fiind o călătorie interesantă într-o lume virtuală.

Engleza pentru copii de grădiniță:
Nivelul 0 de engleza pentru copii de gradinita este special conceput pentru copii cu vârsta între 4 și 5 ani. Într-un mod distractiv și antrenant, copiii învață alfabetul englez, înțeleg instrucțiunile simple ale unui profesor, cântă cântece, joacă jocuri de limbă în timp ce asimilează cuvinte și construcții de bază. Engleza pentru copii de grădiniță este concepută în așa fel de a-i stimula pe cei mici și a-i pune pe drumul bun în viață.

Cursuri Engleză Juniori:
Nivelul 1 al programului Novakid este conceput pentru copii de la 6 la 7 ani. Într-un mod distractiv și antrenant, elevii își extind semnificativ vocabularul și stăpânesc structurile gramaticale de bază. Încep să citească în engleză, să înțeleagă întrebările adresate lui. Este un nivel de început excelent pentru copiii care doresc să învețe limba engleză într-un mod amuzant și eficient.

STARTERS: Lecții Engleză Clasa a2-a si a3-a:
Nivelul 2 al programului Novakid este creat pentru copiii cu vârste cuprinse între 8 și 9 ani. Limba engleză în clasa a II-a și a II-a se învață într-un mod interesant și captivant, copiii simțindu-se încrezători și întelegând deja atât cuvinte despre diverse subiecte, cât și construcții gramaticale de bază. Până la sfârșitul cursului de engleză Starters, copiii vor fi pregătiți sa susțină examenul pre-A1 (YLE Starters) (Ascultare și Vorbire).

MOVERS: Nivel 3
Nivelul 3 al programului Novakid este creat pentru copii cu vârsta cuprinsă între 10 și 11 ani. Învățarea implică nu numai extinderea vocabularului și studierea gramaticii „avansate”, ci și o oportunitate unică pentru elevi de a învăța materii școlare în limba engleză! Cursul include clase CLIL (învățare integrată a conținutului și a limbii), adică cursuri de geografie, matematică, chimie, istorie etc. într-o limbă străină. După finalizarea nivelului 3, un copil poate susține un examen A1 (YLE Movers) (Ascultare și vorbire) și poate înțelege și comunica în limba engleză într-un mod mai eficient.

FLYERES: Nivel 4
Nivelul 4 al programului Novakid este creat pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 11-12 ani. Cursul îi permite copilului să atingă un nivel ridicat de competență lingvistică, combinând armonios vocabular bogat, gramatică avansată, texte informative pentru lectură și conversații fascinante cu profesorul. După finalizarea nivelului 4, un copil poate susține examenul de nivel A2 (Fluturași YLE) (ascultare și vorbire)


Cu o abordare inovatoare și personalizată, Novakid se impune ca o alegere excelentă pentru copiii care doresc să învețe engleza într-un mod distractiv și eficient. Recomandarea DecorPentruCopii.ro pentru cursurile de engleză online oferite de Novakid.ro vine în întâmpinarea nevoilor copiilor și părinților în acest nou an școlar. Cu ajutorul lecției de probă gratuită, fiecare familie poate să experimenteze și să se convingă de calitatea și beneficiile oferite de Novakid în procesul de învățare a limbii engleze.

Vă invităm să ne împărtășiți părerea voastră într-un comentariu sau să distribuiți acest articol pentru a ajuta și alți părinți să descopere beneficiile cursurilor de engleză online oferite de Novakid. Opiniile și experiențele voastre sunt valoroase și pot ajuta comunitatea să ia decizii informate în ceea ce privește educația copiilor. Vă mulțumim pentru implicare!

Abonare la newsletter

  • 0
  • 0

Coș (0 Obiecte)

Item removed. Undo