Modalități de Plată

PLATA INTEGRALĂ

Plata se face în lei, integral, prin Online Cardul Bancar (OCB), Ordin de plată (OP) sau în numerar prin ramburs (R) la primirea produselor de la agentul de curierat.


PLATA ÎN 2 RATE FĂRĂ COMISION 


Plata în 2 rate este valabilă doar pentru produse cu valoare peste 1000 lei și pentru produse care au termen de livrare mai mare de 10 zile lucrătoare.

Plata produsului comandat se execută în două etape după cum urmează:
● Etapă 1: se achită un avans de minim 30% valoarea comenzii, prin ordin de plată.
● Etapă 2: la livrarea produsului, în numerar, prin ramburs, valoarea produsului, fără avansul achitat.


ORDIN DE PLATĂ (OP)


Plata prin OP se face doar în baza facturii proforme emise de DecorPentruCopii.ro, în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări sau la cererea clientului la plasarea comanda direct pe site. Plățile se vor executa prin transfer în contul bancar al Furnizorului:

SC DECOR PENTRU COPII SRL (CUI 41672769)

Cont lei: RO68BTRLRONCRT0520349501 - Banca Transilvania

Plățile se consideră a fi efectuate la data debitării lor din contul cumpărătorului. În cazul întârzierii plății fără o notificare prealabilă din partea clientului, se anulează comanda respectivă.
Clientul are obligația de a notifica furnizorul printr-un email, sms sau apel telefonic după ce a efectuat plata.
Livrarea mărfii se face după confirmarea plății proformei emise.


PLATA ONLINE CU CARD BANCAR


Dacă ați ales metodă de plata cu card, este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți. Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul MobilPay. DecorPentruCopii.ro nu solicită și nu stochează detalii referitoare la cardul bancar. 

»»»  în siguranță și control  ♦ Simplu și rapid  «««

Conform ultimele reglementări UE, pentru a crește securitatea plaților online, plata cu card se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure". Acest sistem vă asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și Mastercard.


PLATA RAMBURS


Plata ramburs se face în lei, în limita maximă a 5.000 lei pentru persoanele juridice și a 10.000 lei pentru persoanele fizice, aceste limite reprezentând valoarea comenzii.
Plata se va efectua în momentul în care curierul ajunge cu produsele la adresa de livrare solicitată.

Abonare la newsletter

  • 0
  • 0

Coș (0 Obiecte)

Item removed. Undo