NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prelucrarea datele dvs. cu caracter personal de către DPC este conform Regulamentul UE 679 / 2016 (GDRP) și toate legislațiile aplicabile pe teritoriul României. Acest document conține toate informațiile despre modul în care colecțăm, utilizâm, transferăm, protejăm datele dvs. cu caracter personal atunci când plasați comanda prin site-ul nostru www.decorpentrucopii.ro sau când înteracționați cu noi prin alte canale de comunicare în legatură cu produsele și serviciile noastre.

DPC se rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic politică de confidențialitate. În sensul legislației cu privire la protecția datelor, DPC este „operator” responsabil atunci când datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate.


Art.1. CINE SUNTEM?

DPC – denumirea comercială al SC DECOR PENTRU COPII SRL, persoana juridică română, cu cod unic de înregistrare fiscală 38561884, număr de ordine în Registrul Comerțului J20/1470/2019, având sediul social în localitatea Vulcan, str. Valea Ungurului nr.84D, județ Hunedoara (în continuare „DPC”).  

Responsabilul DPC cu privire la prelucrarea datelor dvs, poate fi contactat la adresa de e-mail decorpentrucopii.ro@gmail.com sau vanzari@decorpentrucopii.ro, prin telefon la nr. +40 733 155 065 sau prin postă la adresa Str. Valea Ungurului nr 84D localitate Vulcan, județ Hunedoara – cu mențiunea: în atenția responsabilului DPC cu protecția datelor.


Art.2. CE CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL SUNT PRELUCRATE?

DPC colectează doar datele cu caracter personal furnizate de dvs. atunci când plăsați o comanda direct pe site-ul nostru www.decorpentrucopii.ro, informații stricte necesare pentru facturare și livrarea produselor comandate. De exemplu: nume și prenume, nr de telefon (mobil sau fix), adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare și metoda de plată.

DPC colectează, de asemenea, anumite informații cu privire la comportamentul dvs. în timpul vizitării site-ului nostru www.decorpentrucopii.ro pentru a vă pune la dispoziție oferte personalizate. Pentru mai multe informații în acest sens, puteți accesa Politică Cookies.

https://decorpentrucopii.ro/politica-cookies  

DPC nu colectează și nu prelucrează datele cardului bancar nici data nașterii, cnp-ul sau alte informații personale. De asemenea, DPC nu colectează sau prelucrează date ale minorilor care nu au împlinit vârsta de 16 ani.


Art.3. CARE SUNT SCOPURI ȘI TEMEIURILE PRELUCRĂRII?

3.1. Datele cu caracter pesonal sunt utilizate în urmatoarele scopuri:

 1. Crearea și administrarea contului în cadrul platformei DPC;
 2. Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
 3. Soluționarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;
 4. Returnarea produselor conform prevederilor legale;
 5. Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
 6. Incheiere și executarea unui contract de colaborare între DPC și dvs.;
 7. Asigurarea serviciilor de suport client, post-vânzare, inclusiv furnizarea informații cu privire la comenzile sau la bunurile și serviciile ofertate de DPC;
 8. Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri, sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

3.2. Datele cu caracter personal sunt utilizate și pentru marketing, care include și trimiterea mesaje tip sms, emai și wathsapp conținând:

 • informații generale cu privire la produse sau servicii achiziționate
 • oferte sau promoții noi referitoare la produse sau servicii achiziționate
 • comunicare comercile
 • cererea de feedback, recenzie sau sondaj despre produsele sau servicii achiziționate

În cazul în care nu doriți ca datele dvs. cu caracter personal sa nu fie folosite pentru acest scop, puteți trimite o solicitare, urmând ca DPC să de curs cererea dvs.

3.3. Pot exista situații în care DPC vă folosi datele dvs. cu caracter personal pentru a se proteja drepturile și activitatea comercială, de exemplu,

 • în cazul unui atac cibernetic, DPC vă lua măsuri de protecție a site-ul www.decorpentrucopii.ro;
 • în cazul unei detactare a tentativelor de fraude, DPC vă transmite informațiile necesare către autoritățile publice competente;
 • în cazul altor riscuri, DPC vă lua toate măsuri necesare de protecție și gestionare, garantând un echilibriu între interesele comerciale și drepturile dvs. fundamentale.

Art.4. CÂT TIMP SE PĂSTREAZĂ DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL?

DPC pastrează toate datele dvs. cu character personal atât timp contul dvs este activ în platforma www.decorpentrucopii.ro. Puteți solicita oricând stergerea anumitor informații sau inchiderea contului, sub rezerva păstrării anumitor informații în situație în care legislația aplicabilă sau interesele comerciale o impun.


Art.5. CUI SUNT TRANSMISE DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL?

După caz, DPC transmite sau oferă acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari cu care DPC se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare:

 • parteneri/colaboratori grupului DPC cum este cazul companiilor;
 • furnizori de servicii de curierat;
 • furnizori de servicii de plată/bancare;
 • furnizori de servicii de marketing;
 • furnizori de servicii IT;
 • altor societăți cu care se dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor ale DPC

În cazul în care revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a apăra un interes legitim, DPC poate, de asemenea, divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

DPC asigură că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.


Art.6. ÎN CE ȚĂRI SUNT TRANSFERĂTE DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL?

În prezent, toate datele dvs cu caracter personal sunt stocate și prelucrate pe teritoriul României.


Art.7. CUM SUNT PROTEJATE SECURITATEA DATELOR DVS. CU CARACTER PERSONAL?

DPC implementează măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor dvs. cu character personal, conform standardelor societații.

Datele dvs. cu caracter personal sunt stocate pe servere securizate, asigurând în același timp redundanta datelor. Informațiile sunt transmise folosind algoritmi de criptare de ultima generație.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. DPC nu poate fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul societații.


Art.8. CE DREPTURI AVEȚI ÎN LEGATURĂ CU DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL?

DPC recunoaște urmatoarele drepturi:

 1. A solicita accesul la datele dvs. cu caracter personal existente în baza noastră de base;
 2. A solicita informații despre datele dvs. cu caracter personal pe care DPC le prelucrează;
 3. A obținerea corectarea oriăror greseli și actualizarea datelor dvs. în bază noastră de base;
 4. Opunerea și sau restricție la prelucrarea datele dvs. cu caracter personal atunci când se face o contestare acuratate datelor pe care DPC le prelucrează;
 5. A solicita ștergerea datele dvs. cu caracter personal atunci când se constată ca nu mai sunt necesare datele dvs. cu caracter personal pentru scopul in care au fost prelucrate. De reținut că DPC nu este obligat să șteargă datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară pentru respectarea unei obligații legale sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.
 6. Portabilitatea datelor solicitand in acest sens ca DPC sa transmită, fie catre dvs., fie catre un alt operator de date, a unei copii a datelor dvs. personale furnizate catre DPC pe care le prelucrează;
 7. A face plângere autorității de supraveghere competente, atunci când de constată ca datele dvs. cu caracter personal au fost obținute în mod ilegal., sau sunt folosite cu alt scop în care a au fost prelucrate fară acordul dvs. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să contactați în prealabil a Responsabil DPC cu protecția datelor prin transmiterea solicitării dvs. prin mail la adresa decorpentrucopii.ro@gmail.com sau prin poștă la adresă Localitatea Vulcan, str Valea Ungurului nr.84D jud. Hunedoara. DPC promite că vă depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă. 

DPC îa în serios confidențialitatea tuturor informațiilor care conțin date cu caracter personal. Din acest motiv, orice cererea cu privirea la astfel de informații vă fi nevoie de solicitarea informații suplimentare care vor confirma identitea solicitantului și dreptul de a solicita aceste informații.

DPC nu solicita nicio taxa pentru a vă exercita vreun drept în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal.

DPC garantează un raspuns la orice solicitări valide cu privire la astfel de informații în termen de maxim 5 zile lucrătoare, cu excepția cazului în care solicitarea dvs. este deosebit de complicate sau repetitive.  

Abonare la newsletter

 • 0
 • 0

Coș (0 Obiecte)

Item removed. Undo