Despre noi

Bun venit!


Decorpentrucopii.ro este un market place cu produse de amenajare interioară și materiale educaționale create special pentru copii.

Toate produsele sunt fabricate în Româniia!


Decorpentrucopii.ro a prins viață din dorința de a aduce împreună părinți, cadre didactice pasionate de educația în stil Montessori, designeri și specialiști în amenajări interioare dedicate copiilor. Peste 20 de producători români și-au pus pasiunea și talentul la contribuție pentru a produce: mobilier din lemn masiv, jucării și materiale educative, accesorii și textile de design interior.


Decorpentrucopii.ro vă oferă produse de calitate, la preț de producător! Fără adaousuri comerciale!


Producătorii noștri ne împărtășesc valorile și idealurile. Împreună vă propunem idei de mobilier care încurajează independența și creativitatea copiilor. Siguranța copiilor este o valoare importantă pentru noi. Produsele vândute pe acest site respectă normele europene de siguranță și design destinate copiilor. Colaborăm cu ateliere mici și medii. Fiecare produs este fabricat în serii mici și limitate. Micile imperfecțiuni pot aparea deoarece nici noi, nici producătorii noștri nu lucrăm pe bandă. 


Vă invităm să vă inspirați în amenajarea spațiilor pentru copii cu o gamă variată de mobilier și accesorii.


Ne vom ocupa cu mare drag de comenzile dumneavoastră şi vom răspunde cu entuziasm întrebărilor şi nelămuririlor, atât prin email: vanzari@decorpentrucopii.ro,
cât şi la telefon: 0733155065

Abonare la newsletter

  • 0
  • 0

Coș (0 Obiecte)

Item removed. Undo