Azi vrem să vă povestim puțin despre noi, despre ce înseamnă DecorPentruCopii.


Avem experiență în design și în amenajări interioare. De când am devenit părinți suntem tot mai interesați de educația de tip Montessori și de amenajarea casei într-un mod smart, cu mobilă la nivelul copiilor. Ne-am decis să fim de folos comunității cu pasiunea noastră. Am deschis un atelier de tâmplărie, am luat calea antreprenoriatului și început colaborări cu antreprenori ca și noi, cu furnizori de lemn masiv, cu producători de jucării educative.

Am ales să colaborăm doar cu furnizori și producători români. Toate produsele noastre sunt realizate în România. Unele sunt handmade, altele sunt homemade - toate realizate cu multă pasiune și dăruire de către mămici, tătici și bunicii. Nu avem produse importate. Produsele noastre nu sunt realizate în serie. În atelierul nostru și în atelierele colaboratorilor noștri prind viață obiecte de mobilier pentru copii, pătuțuri decorațiuni, jocuri educative.

Am ales să colaborăm doar cu antreprenori români, am ales să susținem în acest fel economia, să dăm mai departe locului în care trăim. Credem cu tărie în producătorii români, considerăm că în acest fel creăm un prezent și un viitor mai bun pentru noi și pentru copiii noștri.

Produsele noastre sunt create în concordanță cu specificațiile copiilor, respectând normele europene în vigoare, și mai mult de atât, ne asigurăm că și colaboratorii noștri respectă aceste standarde. Scopul nostru e să livrăm produse de calitate și adaptate nevoilor familiilor cu copii.

Știați că atunci când achiziționați un produs ,,fabricat în Romania” susțineți economia locală?

Știați că atunci când o țară produce și nu doar consumă, nivelul ei de trai crește?

Cumpărând produse realizate în Romania susțineți creșterea prosperității! Se creează noi locuri de muncă. Fiecare atelier care are comenzi poate plăti angajați, poate crea și poate susține locuri noi de muncă. Prin colaborarea cu firmele de curierat apar alte colaborări, deci alte salarii, și alte locuri de muncă create. Producătorii plătesc taxe și impozite către statul Român. Bani care susțin educația, sănătatea, pensiile, indemnizațiile de maternitate etc. Materia primă și ambalajele achiziționate din România implică susținerea altor locuri de muncă și creștere economică.

Suntem onorați să susținem economia, să fim o parte care dăruiește, să punem o cărămidă pentru un azi mai bun, și un mâine mai prosper. Rezultatele noastre, o să se vadă mai conturat în timp. Micii producători care azi ne furniează materii prime și produse o să crească și o să prospere dacă împreună alegem să îi susținem. În economie, rezultatele o să se vadă în timp.

Știați că și dvs. puteți ajuta la creșterea economiei? Atunci când mobilați camera copilului puteți opta pentru mobilier de lemn, vopsit în culori naturale de la producători români. În acest fel susțineți vânzătorul/propietarul de site, producătorul de materie primă, tâmplarul, curierul care vă livrează, statul român care primește impozite. Și mai mult decât atât: îi oferiți copilului dvs un pat sau o bibliotecă de calitate, care rezistă în timp. Toată lumea are de câștigat.

Suntem conștienți că fiecare alege în funcție de bugetul disponibil. Doar vă rugăm să aveți în vedere că uneori mai ieftin înseamnă mai scump. Investiția într-un produs fabricat în România este o investiție în calitate și în confort. Alegem cu atenție furnizorii, calitatea produselor este un aspect de bază pentru noi. Susținem calitatea, produsele din lemn și materialele naturale.

Toți putem contribui împreună pentru o economie mai prosperă. Noi am ales să colaborăm doar cu antreprenori români și cu start-up-uri. Ne ajutați și dvs să îi susținem? Ce ziceți? Când căutați un cadou puteți alege piese de mobilier, un pătuț, decorațiuni sau jucării din lemn. În acest fel o să oferiți un cadou unic, personalizat și în același timp susținem împreună producătorii români.

Atelierul nostru de tâmplărie și site-ul DecorPentruCopii are o echipă întreagă în spate. Vă mulțumim pentru susținerea dvs, fiecare comandă ne încurajează și ne ajută să ne continuăm misiunea.

Dacă cunoașteți producători de mobiler pentru copii, de accesorii pentru design interior, de jucării din lemn/materiale naturale sau de jucării educative, vă invităm să îi încurajați să ne contacteze pe email vanzari@decorpentrucopii.ro. Ne dorim să oferim șansa de promovare și altor furnizorii români care produc mobilă sau accesorii de calitate.


Articol redactat în colaborare cu: Urcăm împreună / Anamaria Budai

Abonare la newsletter

  • 0
  • 0

Coș (0 Obiecte)

Item removed. Undo