CUM SA AMENAJĂM CAMERA COPILULUI ÎN STILUL COSMIC

 


Universul, numit și cosmos, este un subiect fascinant pentru micii exploratori, datorită mărimii și a complexității sale. Dar, cum ar fi să aduci întregul cosmos mai aproape de copilul tău? Vă prezentăm colecția noastră „SPACE ADVENTURES”  de produse și accesorii cu tematica cosmosului. Cei mici vor fi, cu siguranța, încântați și vor visă cu ochii deschiși că sunt astronauți și descoperă misterele Cosmosului.

Îndepliniți fanteziile copilului cu o selecție minunată de produse din lista noastră:

1- Planetele, rachetele și obiectele zburătoare vor duce joacă la alt nivel. Cortul ÎNTRE PLANETE va fi atracția micului tău astronaut dar și a prietenilor acestuia când vor veni în vizită. Copilul va putea invita pe cine dorește el în micul său univers, va inventa personaje și jocuri de rol, va putea să își lase creativitatea și imaginația libere, fără rețineri, îndoieli și frici. Buzunarul din interiorul cortului este foarte util și practic. Copii pot depozita cărțile și jucăriile lor preferate, sa fie mereu la îndemână. Pregătește-te să îți fie greu să îi anunți când vine ora de culcare.

2- Tablouri decorative ROCKET & TO THE MOON AND COME BACK sunt ideale pentru aduce un plus de culoare și veselie în camera.

3- Lampa de veghe in forma de RACHETA pentru camera copilului. Perfecta pentru a veghea somnul pe timp de noapte și care va oferi camerei un aspect jucăuș și personalizat în timpul zilei. Poate fi agățată pe perete sau amplasată pe noptiera. 

4- Pentru odihnă, cititul unei cărți, jocuri PlayStation sau vizionatul la televizor, copilul are nevoie de un beanbag-ul tip pară confortabil. Fotoliul SPAȚIU poate fi folosit de copii că scaun de relaxare sau de gaming. Potrivit pentru copii mai mari dar și pentru cei mici. 

5- Un pat spectaculos în formă de căsuța merită o lenjerie pe măsură. Setul lenjerie ASTRONAUT MINKY este confecționată din țesături 100% din bumbac certificat OEKO-TEX100, fină și plăcută la atingere, recomandată pentru pielea micuților tăi. Acest set include cearceaf cu elastic, husa pernă și păturică minky potrivită pentru toate anotimpuri.

Sperăm să vă fie de folos acest articol și recomandările noastre!
Ne pasionează amenajarea casei într-un mod smart și funcțional pentru toți membrii ei, mai ales pentru cei mici. Vă oferim consiliere pentru a găsi soluții de design și mic mobilier adaptate nevoilor familiei dvs. Contactați-ne prin e-mail vanzari@decorpentrucopii.ro sau telefonic 0733155065.

Abonare la newsletter

  • 0
  • 0

Coș (0 Obiecte)

Item removed. Undo