Să vorbim despre pătuțuri

 

Suntem părinți pasionați de educația de tip Montessori și un stil de viață sănătos, de profesie suntem designeri și ingineri, am combinat cele două roluri și a rezultat DecorPentruCopii.ro . Aici e locul unde imaginația, pasiunea și experiența profesională se combină. Ce a rezultat? Pătuțuri creative, cu un design unic și inedit, pătuțuri Montessori, pătuțuri jucăușe. Modelele noastre nu sunt doar niște paturi, sunt o invitație în lumea basmelor!

De ce sa alegi pătuțurile noastre?

Pătuțurile noastre sunt confecționate din lemn masiv de Brad românesc. Uscat (<10% umiditate). Toate componentele din lemn a patului sunt pregătite și lucrate manual. Nu lucrăm pe banda. Fiecare pat propus de noi este confecționat de la zero și îl tratăm ca un produs unicat. Întâi selectăm cele mai bune bucăți de lemn masiv natur, scoatem aproape toate nodurile și imperfecțiunile. Rotunjim margine și colțurile, și șlefuim în continuo până ca obținem o textura fină și plăcută la atingere.

Fiecare model de patuț poate fi customizat dupa cerințele clienților:

  • cu somiera la nivelul solului, ridicată 16cm sau supraetajat lasând un spațiu de joacă;
  • simple sau dublu;
  • cu sau fără margine protectoare;
  • dotate cu coș de fum, biblioteca sau etajere și panou decorativ cu fereastră;
  • dotate cu spații depozitare prevazute cu roți;
  • finisate natur, lacuit sau vopsit în alb sau combinație de culori.

Fiecare model de pat poate fi tratat unicat. Dvs. trebuie doar să ne spuneți care sunt preferințele copilului dvs. și de restul ne ocupam noi.


În cele ce urmează o să îți prezint avantajele unui pat creat de noi pentru a te ajuta să alegi cel mai potrivit pat pentru copilul tău.

1. SIGURANȚA unui somn liniștit, fără pericole. Siguranța este un aspect important pentru fiecare părinte. Modele de pat plasate direct pe podea este exlus riscul de a se lovi când cade din pat. Chiar dacă se rostogolește și ajunge pe covor sau pe podea, nu se rănește și nici nu se lovește. Paturile create de noi sunt atent gândite pentru a respecta normele de siguranță.

2. Este încurajată independența copilului. Mobilierul la nivelul copiilor încurajează independența și încrederea în sine. Metodologia Montessori recomandă ca toate obiectele de care are nevoie copilul să fie la nivelul lui, inclusiv patul, dulapul, hainele, periuța de dinți etc. Se poate opta pentru a avea spații depozitare, înălțând așa somiera până la 16cm de la nivelul solului. Cum este în acest model de PROPAT. Accesul în pat fără ajutorul părinților, posibilitatea de a urca și de a coborî ori de câte ori dorește îi oferă încredere în propiile forțe, sentimentul de „eu pot!”. Și mai ales ajută la o acomodarea mai ușoară în noul pat. La început o să urce și o să coboare de multe ori, e un aspect normal. După ce epuizează acest tip de explorare o să se intindă să se odihnească sau să doarmă. Un alt avantaj e că atunci când simte nevoia se poate intinde, și poate adormi, chiar și în timpul zilei.

3. Designul unic, personalizat și adaptat camerei copilului tău. Poți alege un model personalizat, adaptat nevoilor familiei tale și mai ales adaptat dimenisiunilor camerei. Fiecare pat are o poveste, este creat special pentru un mic explorator. Imbinăm designul, cu aspectul jucăuș și cu principiile Montessori. Avem paturi simple, paturi cu bibliotecă incorporată , paturi cu gărduleț și paturi tip casute care includ fereastra și etajera pentru cărți.

4. Paturile duble sunt o soluție inteligentă pentru economie de spațiu la camerele fraților, fiecare are salteaua și spațiul lui delimitat pentru somn. Acomodarea copilului mai mic o să fie mai ușoară având fratele/sora aproape și mai ales avân un pat cu design atât de atractiv. Pătuțul poate fi cu sertare, și în diferite configurare în funcție de spațiul disponibil.

5. Paturile realizate de noi sunt gândite pentru a facilita Alaptarea și Cosleepingul. Adaptarea în camera lui, trebuie să fie un proces blând și gradual. Modelele de dimeniuni mai mari permit mamei sa se intindă, să alăpteze la nevoie bebelușul pe timp de noapte. La nevoie părintele sau adultul care are grijă de copil se poate intinde lângă el, să îi citească povestea de seară, să doarmă împreună când e cazul. Alăptarea la cerere și răspunsul promt la nevoi ajută puiul de om să crească echilibrat și sănătos.

5. Combinația între somn și joacă. Designul epic al pătuțurile noastre le oferă multiple funcționalități. Ziua se pot juca, pot lua o carte să o răsfoiască și să o citească stând comod pe pat. Modelele care au bibliotecă atașată permit selecția cărților preferate chiar lângă pat. Salteaua comodă oferă un somn odihnitor. Designul simpatic patului o să fie iubit de cei mici, dormitul în patul propiu o să devină un privilegiu!


Tu care model l-ai alege pentru copilul tău? Te invităm să vizionezi modelele noastre AICI.

Aveți vreo întrebare? Nu găsiți ce căutați? Echipa noastră este mereu gata să vă ajute pe email la vanzari@decorpentrucopii.ro sau la nr. de telefon 0733155065.

Abonare la newsletter

  • 0
  • 0

Coș (0 Obiecte)

Item removed. Undo